توسعه کسب و کار

مقاله با عنوان کسب و کارهای روستایی

Rate this post

دانلود مقاله با عنوان کسب و کارهای روستایی

 مقاله با عنوان کسب و کارهای روستایی

مقاله با عنوان کسب و کارهای روستایی

فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: zip
حجم فایل: 0
قیمت: 35580 تومان

بخشی از متن:

8 صفحه word |فونت tahoma سايز 12| قابل اجرا در آفيس 2007 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ

بخشي از تحقيق 

بسیاری از کشورهای توسعه نیافته – بویژه در مناطق روستايی – می‌توانند با به کار گرفتن مجموعه‌ای از فناوری‌های طبيعي و اصولي و اثربخش که هزینه سرانه اندکی دارند، در دسترس‎اند و باعث آلودگی محیط زیست نمی‌شوند، مسیر توسعه اقتصادی طبيعي را بپیمایند؛از این فناوری‌ها می‌توان به منابع انرژی تجدیدپذیري همچون سلول‌های خورشیدی و بیوگازها، فناوری‌های ارتباطی ارزان‌قیمت (تلفن‌های رادیويی) و فناوری‌های مالی و اقتصادی اشاره کرد. استفاده از این فناوری‌ها ارزان است و نیازمند دانش تخصصی سطح بالايی نیست.

۲۰) فرهنگ‌سازی از مهمترین و زیربنايی‌ترین اموری است که باید برای توسعه روستاها و توسعه کارآفرینی در آنها صورت گیرد. کارآفرینی نیازمند فرهنگ خاصی است که پرورش آن بسیار سخت است و نیازمند تلاشی بلند‌مدت است.

توانايی درک تغییرات و کشف فرصت‌ها، مشارکت و کار گروهی، خلاقیت و نوآوری، روحیه استقلال‌طلبی و مسئولیت‌پذیری، مخاطره‌پذیری و مخاطره‌جويی، از عناصر اصلی سازنده این فرهنگ‎اند و نمی‌توان تنها با اجراي برنامه‌های کوتاه‌مدت و ضربتی به آنها دست یافت.

بهترین راهکارهای توسعه فرهنگ کارآفرینی در روستاها، ارتقای سواد کارآفرینی روستانشینان با برنامه‌های آموزشی و ترویجی گوناگون است.

همچنين تدوین ساختار و معماری مشاغل روستايی و آموزش یکی از رویکردهای آموزشی نوین و اثربخش است. توسعه سواد خواندن و نوشتن (سواد عمومی و پایه) راهگشای مسائل روستايی خواهد بود. توسعه مجموعه‌ای از سوادهای فرهنگی، فناوری و اطلاعاتی باعث توانمندی توسعه و بهره‌برداری از کسب و کارها و منابع كمك‎رساني مي‎شود.

۲۱) سه راهبرد اساسی برای توسعه کارآفرینی روستايی وجود دارد كه عبارت‎اند از:

1ـ جذب کسب و کارها از دیگر مناطق (بخصوص مناطق شهری) به روستاها که در مجموع و از نگاه ملی چندان مفید نیست.

2ـ حفظ و توسعه کسب و کارهای موجود با سیاست‌های حمایتی که در بيشتر موارد سیاستگذاران و مدیران کشور به آن توجهی نمی‌کنند.

3ـ حمایت از ایجاد و توليد کسب و کارهای جدید از مناطق روستايی که بيشتر مورد نظرند اما نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و بلندمدت هستند.

۲۲) به‌نظر نمی‌رسد هیچ گروهی مستعدتر از فارغ‌التحصیلان روستازاده برای امر کارآفرینی روستايی باشد. ایجاد شرایطی مناسب برای فعالیت‌ و جذب این افراد به فضاهای روستايی از مهمترین مسائل پیشروی مدیران توسعه روستايی است. از دیگر اهداف مورد نظر می‌توان به اين موارد اشاره کرد:

ایجاد شهرک‌های کسب و کار (صنعتي)، ایجاد مراکز رشد روستايی و پارک‌های کارآفرینی، اعطای تسهیلات و امکانات به آنها، دادن آموزش‌های کارآفرینی به آنها، ایجاد آموزشگاه‌های گوناگون، ایجاد مراکز آموزشی، تحقیقاتی و علمی در مناطق روستايی مستعد و تقویت ارتباطات این گونه مراکز با روستاها.

۲۳) ایجاد فضای مدیریت مشارکتی در روستاها و همراه کردن آنان در تصمیم‌گیری‌های صورت‎گرفته درباره  آنان از مهمترین سازوکارهای توسعه روستايی و بسط کارآفرینی است. روحیه مشارکت‌جويی در توسعه منطقه خود، از مهمترین الزامات و محرک‌های کارآفرینی روستايی به شمار می‌آید که با گسترش مردم‌سالاری در روستاها ايجاد می‌شود.

شوراها از مهمترین سازوکارهای این امر هستند. کمک به ایجاد تعاونی‌ها و مشارکت در فرآیند تکامل و موفقیت آنان از مهمترین اقدام‎هاي دولت‌ها محسوب می‌شود.

 

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود پرسشنامه

دانلود طرح درس روزانه

مقاله با عنوان کسب و کارهای روستایی

Loading

digital-marketer.ir
author-avatar

درباره digital-marketer.ir

عاشق یادگیری در حوزه بازاریابی دنیای دیجیتال با سابقه 11 سال فعالیت اینترنتی , سئو , تولید محتوا و فروش هزاران محصول در فضای وب فارسی و هزاران عبارت در صفحه اول گوگل متخصص در فروش انفجاری محصولات فروشگاه های اینترنتی.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها