دانلود مبانی نظری و ادبیات تحقیق بازاریابی اجتماعی
مبانی نظری و ادبیات تحقیق بازاریابی اجتماعی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 20
حجم فایل: 46
قیمت: 44869 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 20
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
قسمتی از متن:
مفهوم بازاریابی اجتماعی
ازلحاظ نظری هیچ تعریف عمومی و کلی برای بازاریابی اجتماعی وجود ندارد( مک درموت[1]، استید[2] و هاستینگز، 2005). تعاریف متعددی از بازاریابی اجتماعیتوسط صاحب نظران مختلف ارائه شده است از جمله:
طبق تعریف لازر[3] وکلی[4](1973) بازاریابی اجتماعی با کاربرد دانش، مفاهیم و فنون بازاریابی در جهت ارتقاء اهداف اجتماعی در سطح اهداف اقتصادی و همچنین با تجزیه و تحلیل پیامدهای اجتماعی سیاست ها، تصمیمات و فعالیت های بازاریابی سروکار دارد ( هاستینگز و سارن، 2003).
اندریسن( 2011) بازاریابی اجتماعی را چنین تعریف می کند: ” کاربرد فنآوری بازاریابی تجاری برای تجزیه و تحلیل، برنامهریزی، اجرا و ارزیابی برنامههای طراحی شده جهت نفوذ و اثرگذاری بر رفتار اداری مخاطبین هدف در راستای بهبود رفاه فردی و اجتماعی آنها” (دومگان، 2008).
مطابق با دیدگاه کاتلر، بازاریابی اجتماعی از”اصول و فنون بازاریابی برای نفوذ بر یک گروه مخاطب جهت پذیرش، رد یا ترک یک رفتار به نفع افراد، گروهها یا کل جامعه” استفاده میکند ( کاتلر، روبرتو و لی، 2002). نیز معتقد است اصلیترین ویژگی بازاریابی اجتماعی الگوبرادری آن از مفاهیم تجارت از جمله گرایش مصرفکننده، مبادله متقابل منافع، نیاز به تمرکز بر تغییر رفتار و رسیدگی و حل و فصل مسائل مربوط به محیط و همچنین افراد است ( هاستینگز، 2003).
آکادمی توسعه آموزشی درواشنگتن دی سی با ارائه دیدگاه جدیدی از بازاریابی اجتماعی آن را به عنوانشیوه ای تعریف می کند که باعث میشود یک رفتار ” جالب، آسان و عمومی (همه پسند)” شود. مفهوم “جالب” به این موضوع اشاره دارد که آیا رفتار پیشنهاد شده از دید گروه مخاطبین هدف دارای منافع معنی دار می باشد؟ مفهوم “آسان بودن” به این موضوع اشاره دارد که آیا مخاطبین هدف از دانش، مهارت و دیگر منابع برای بروز موفقیتآمیز رفتار موردنظر برخوردار است؟ و نهایتا “عمومیت” داشتن یا “همه پسند بودن” به آثار اجتماعی مؤثر بر مخاطب از سوی خانواده، گروههای قومی، همکاران و یا همسایگان اشاره دارد(اسمیت[5]، 2007).
با توجه به تعاریف متعددی که به آن اشاره شد می توان دریافت که به طورکلی بازاریابی اجتماعی عبارتست از کاربرد اصول بازاریابی تجاری برای حل مسائل معضلات اجتماعی.
اهمیت بازاریابی اجتماعی
بازاریابیاجتماعی روشی سیستماتیک است برای حمایت از تغییر رفتارهای مرتبط با سلامت،خدمات انسانی،مسائل و معضلات محیطی و اجتماعی، که مبتنی بر اصول و فرایند های بازاریابی تجاری است. مفاهیم ششگانه رویکرد بازاریابی اجتماعی عبارتستاز: تمرکز بر تغییر رفتار به عنوان بدنه اصلی، مداخله یا نفوذ نشأت گرفته از مخاطب، بخش بندی یا گروه بندی گروه مخاطبین به گروههای کوچکتر، گروههای همگن، استفاده از نظریه تبادل برای ایجاد تعادل و توازن بین هزینهو منافعی که یک مخاطب در ارتباط با یک رفتار خاص با آن سروکار دارد، در نظر داشتن رفتارهای رقیب ممکن که است برای مخاطب جذابتر از رفتار موردنظر باشد و استفاده از استراتژی چهارگانه سنتی بازاریابی تجاری یعنی محصول، قیمت، مکان، و فعالیت های ترویجی( اندریسن، 1995).
- هوش مصنوعی در تبلیغات - آبان 16, 1403
- روش های طلایی افزایش مشتری شرکت های خدمات نظافتی با بازاریابی اینترنتی - تیر 5, 1403
- مدیریت بازاریابی(پاورپوینت ) - تیر 5, 1403